پورتال جامع علوم انسانی ؛خدمات آموزشی و مطالعات فرهنگی
وبسایت آموزشی؛ فرهنگی ؛ پژوهشی و خبری - داود غفاری - علم باید درباره زندگی سخن بگوید اگر میخواهید آن را تغییر دهید.رولان بارت
نگارش در تاريخ جمعه 15 شهريور 1392برچسب:جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی, تعریف نوآوری, توسط داود غفاری

 

با اتکال به عنایات الهی، مراسم اعطای نخستین دوره جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی در مهرماه سال 1392 در تهران برگزار خواهد شد. کمیته اعطای جایزه افتخار دارد تا اعلام کند که این جایزه در سطح بالاترین ارزش مادی و معنوی در نوع جوایز مشابه در جمهوری اسلامی ایران و با ماهیت غیردولتی اعطا خواهد شد.
براساس نظام‌نامه مصوب، جایزه ویژه به برترین نوآوری و نظریه در قلمرو علوم انسانی اسلامی ـ در صورت به‌دست آوردن حدنصاب‌های لازم ـ اعطا خواهد شد. به علاوه به هر نوآوری و نظریه برتر در هر یک از رشته‌های علوم انسانی نیز جایزه ـ مشروط به اخذ حدنصاب لازم ـ اعطا خواهد شد.
موضوع این جایزه، نوآوری و نظریه پردازی در قلمرو علوم انسانی اسلامی، شامل همه رشته‌های علوم انسانی،بر مبنای تعاریف زیر می‌باشد :
الف. تعریف نوآوری :
نوآوری علمی عبارت است از به‌کارگیری خلاقیت در جهت : دست‌یابی به یک معماری تازه برای یک دانش، تاسیس دانشی نو، ابداع روش‌شناسی نو برای یک دانش، ساخت یک نظام علمی تازه، ارائه شرح یا تفسیری متفاوت از یک مسأله یا نظریه غامض و پیچیده، و همچنین طراحی مدلی تازه برای پیاده‌سازیِ عملی یک نظریه یا نظام علمی، از طریق فرایند علمی معتبر.
ب. تعریف نظریه :
نظریه در قلمرو علوم انسانی اسلامی، عبارت است از یک یا مجموعه‌ایم نسجم از دیدگاه‌ها، برای شناخت روشمند واقعیت‌های انسانی و اجتماعی یا حل یک مسأله علمی عمده یا کلیدی، با اتکا به فرضیه‌ای روشن، بر اساس مبانی و معارف اسلامی و با روش‌شناسی و مستندات معتبر، که متناسب با هدف خود، از کارآمدی لازم برخوردار باشد.

اختلاف در مورد واکنش نسبت به کاربرد اسلحه شیمایی در سوریه نتیجه اجلاس رهبران گروه ٢٠ را به مخاطره انداخته است.

 

1309.jpg

روز جمعه، ١٥ شهریور (٦ سپتامبر)، دومین روز از اجلاس رهبران کشورها گروه ٢٠ در شهر سن پترزبورگ در روسیه برگزار می‌شود در حالیکه دستور کار اجلاس برای حل مشکلات اقتصاد جهانی تحت‌الشعاع اختلاف نظر بر سر جنگ داخلی سوریه قرار گرفته است.

در این اجلاس، رهبران و مقامات ارشد آمریکا، آلمان، استرالیا، ایتالیا، بریتانیا، ژاپن، فرانسه، کانادا، کره جنوبی، روسیه، چین، آرژانتین، آفریقای جنوبی، اندونزی، برزیل، ترکیه، عربستان سعودی، مکزیک، هند و اتحادیه اروپا به میزبانی روسیه شرکت دارند و دستور کار اصلی آن، بررسی برخی از مسایل اقتصادی و مالی بین‌المللی است.

با اینهمه، موضعگیری متفاوت شرکت کنندگان اصلی، به خصوص آمریکا و روسیه، بر سر موضوع کاربرد اسلحه شیمیایی در جنگ داخلی سوریه باعث شده است که بخش عمده‌ای از گفتگوهای جانبی اجلاس به این موضوع اختصاص یابد و اختلاف نظر موجود، به وضوح باعث سردی فضای اجلاس شود.

امیر پایور، خبرنگار اعزامی بی‌بی‌سی فارسی به سن پترزبورگ

نشست گروه ٢٠ دیروز عملا به صحنه یارگیری در موضوع سوریه تبدیل شد. در جلسه‌های صبح برنده ولادیمیر پوتین بود. رییس جمهوری روسیه حمایت همتایان خود از اقتصاد‌های نوظهور را در مخالفت با حمله به سوریه به‌دست آورد مخصوصا چین که رییس جمهورش صریحا گفت حمله به سوریه خطر افزایش شدید قیمت نفت را به‌همراه دارد.

اما برنده دور دوم باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا بود. وقتی جلسه شب به پایان رسید و پوتین و سایر رهبران یه سمت سالن شام می‌رفتند، اوباما همراهشان نبود. رییس جمهوری آمریکا با نیم ساعت تاخیر، تک و تنها به سالن شام رفت ولی آنجا تنها نبود. در جلسه شامی که به صرف خاویار و ماهی‌های دریای بالتیک برگزار شد و سه ساعت طول کشید، رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه سخنرانی غرایی در حمابت از آقای اوباما و لزوم تنبیه رژیم سوریه ایراد کرد. سران بریتانیا، فرانسه و کانادا هم همینطور. دیروز روز یارگیری بود، امروز نوبت وزن کشی دو اردوگاه موافقان و مخالفان حمله است.

چنین گردهمایی‌هایی معمولا علاوه بر نشست های عمومی برای بررسی دستور کار اعلام شده، فرصت مناسبی را هم برای مذاکرات خصوصی در اختیار رهبران کشورهای بزرگ جهان قرار می‌دهد تا روابط دوجانبه و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دهند و به توافق‌هایی دست یابند. در اجلاس سن پترزبورگ، بخش عمده‌ای از چنین مذاکراتی به مساله سوریه اختصاص یافته در حالیکه به نظر نمی‌رسد که مواضع دو طرف تغییر چندانی یافته باشد.

همچنین، دولت آمریکا در واکنش به تصمیم روسیه در اعطای پناهندگی به ادوارد اسنودن، افشاگر اطلاعاتی آمریکایی، از پیش اعلام کرده بود که باراک اوباما، رئیس جمهوری، برنامه ملاقات و گفتگوی خصوصی با رئیس جمهوری روسیه را لغو کرده است. بحران شیمیایی سوریه روابط دوجانبه را حتی سردتر کرده است.

ایالات متحده معتقد است که حکومت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، علیه مردم آن کشور اسلحه شیمیایی به کار گرفته و جامعه جهانی، در اعمال اراده بین‌المللی در جلوگیری از کاربرد چنین تسلیحاتی، ملزم به مجازات این حکومت است. مقامات آمریکایی گفته‌اند که از آنجا که روسیه مانع از صدور مجوز شورای امنیت برای اقدام در این زمینه می‌شود، کشورهای دیگر باید تعهد خود در این زمینه را در نظر بگیرند و بدون مجوز شورا، وارد عمل شوند.

دولت روسیه با وجود اینکه کاربرد اسلحه شیمیایی در سوریه را مردود ندانسته، اما موضع اعلام شده دولت بشار اسد را پذیرفته و حمله شیمیایی به حومه دمشق را به نیروهای مخالف نسبت داده است. مقامات روسی گفته‌اند که شواهد ارائه شده توسط ایالات متحده و برخی دیگر از کشورهای غربی مسئولیت حکومت سوریه را اثبات نمی‌کند و تاکید داشته‌اند که اقدام نظامی بدون مجوز شورای امنیت، از لحاظ حقوق بین‌الملل، غیرقانونی است.

علاوه بر روسیه، دولت چین نیز با دخالت نظامی در سوریه مخالفت کرده و به خصوص نگران تاثیر چنین عملیاتی بر بهای نفت خام است.

تلاش "جزیره کوچک"

اوباما و پوتین

نگاه‌های متفاوت اوباما و پوتین به بحران شیمیایی سوریه اجلاس را گرفتار شکافی عمیق کرده است

در اجلاس سن پترزبورگ، فرانسه، بریتانیا و کانادا و همچنین دو کشور مسلمان ترکیه و عربستان سعودی، مشخصا از موضع ایالات متحده حمایت کرده‌اند. برخی دیگر از شرکت‌کنندگان، ضمن همسویی در محکومیت حکومت سوریه، عملیات نظامی را مناسب ندانسته‌اند یا حمایت خود از چنین عملیاتی را به صدور مجوز شورای امنیت مشروط کرده‌اند. تعدادی از این کشورها، به خصوص ژاپن و کره جنوبی، نگران تاثیر جنگ بر شرایط اقتصادی جهان هستند.

در روزهای اخیر، دولت های آمریکا و فرانسه اقداماتی را جهت زمینه سازی انجام عملیات نظامی در سوریه به جریان انداخته و رهبران این کشورها به تلاش برای قانع کردن افکار عمومی داخلی و بین المللی در مورد لزوم چنین عملیات دست زده اند.

این تلاش ها از کمک و حمایت سیاسی دولت بریتانیا برخوردار بوده هر چند به دلیل رای منفی پارلمان به خواست دیوید کامرون، نخست وزیر، برای کسب مجوز مشارکت در عملیات نظامی علیه سوریه، این کشور نمی تواند در عملیات نظامی شرکت کند.

کامرون و پوتین

کامرون از "جزیره کوچک" در صدد تغییر دادن طرز نگاه پوتین برآمد

برخی از ناظران بریتانیایی گفته اند که تصمیم پارلمان بریتانیا باعث تضعیف موقعیت آقای کامرون در صحنه بین المللی و به خصوص در اجلاس سن پترزبورگ شده هر چند وی کوشیده است همچنان چهره ای فعال در این زمینه به نظر برسد.

روز گذشته، خبرگزاری ها گزارش کردند که یکی از دستیاران رئیس جمهوری روسیه در واکنش به تلاش دیوید کامرون برای جلب حمایت اجلاس به تنبیه حکومت سوریه، گفت که بریتانیا "یک جزیره کوچک است که کسی هم به آن اهمیتی نمی دهد." یک مقام دفتر نخست وزیر بریتانیا در واکنش به این سخنان گفته است که اظهارات مقام روسی "نشان می دهد چگونه یک جزیره کوچک با مردمی بزرگ می تواند در جهان تاثیرگذار باشد."

نخست وزیر بریتانیا در حاشیه اجلاس با رئیس جمهوری روسیه گفتگو کرده و به گفته سخنگوی آقای پوتین، دو طرف تاکید کردند که "به تلاش مجدانه برای گسترش همکاری دوجانبه در مورد مسایل گوناگون ادامه خواهند داد." وی گفته است که رهبران دو کشور "بار دیگر به تبادل نظر درباره وضعیت سوریه پرداختند."

نگارش در تاريخ پنج شنبه 14 شهريور 1392برچسب:45 راز , موفقیت بهتر , مدیریت, توسط داود غفاری

1- اجرا بزرگ‌ترین مساله  مطرح نشده در مدیریت امروز است و نبود آن بزرگ‌ترین مانع موفقیت و بیش‌تر ناکامی‌هایی است که به اشتباه به گردن علل دیگر گذاشته می‌شود.

۲- شرکت‌هایی که برای کارهای درست وقف شده‌اند و برای مسوولیت‌های اجتماعی خود تعهدنامه‌ای دارند که براساس آن کار کنند سودآورتر از آن‌ها‌یی هستند که این کارها را نمی‌کنند.

۳-به جای پرداختن به برنامهء استراتژیک, به تفکر و ایده‌های استراتژیک روی آورید.

۴-در بازاریابی نوین (بازاردانی)به جای داشتن سبد محصولات باید به داشتن سبد مشتریان توجه داشت.

۵- رمز برد و پیروزی روشن است: بکوشیم تا در یک زمینه دوبار بازنده نشویم.

۶- انسان در بازی گاهی می‌برد و گاهی چیز یاد می‌گیرد.

۷- هنر بازاریابی امروز ,فروش یخچال به اسکیمو نیست, بلکه اسکیمو را به عنوان یک مشتری خشنود همواره در کنار داشتن است.

۸- مشتریان زبان گویایی دارند, اگر بی‌واسطه با آن‌ها در ارتباط بوده و گوشی شنوا داشته باشیم می‌توان از ایشان چیزهای زیادی یاد گرفت.

۹- مسیر ناهموار تحول باید به‌کوشش خود مدیر پیموده شود, زیرا تحول چیزی نیست که مدیر فرمان دهد و دیگران اجرا کنند.

۱۰- به جای شغل, در پی مشتری باشید, اگر انسان بتواند محصولی عرضه کند که خواهان داشته باشد, از بیکاری نجات‌یافته است.

۱۱- دنیا را دوگونه می‌توان تغییر داد: با قلم(کاربست اندیشه) و با شمشیر (کاربست زور)

۱۲- می‌توان مدیر مردم نبود ولی آنان را دوست داشت,‌اما بدون عشق به مردم نمی‌توان آن‌ها را مدیریت کرد.

۱۳- مدیریت یعنی هنر جلب پیروی داوطلبانهء دیگران.

۱۴- موفقیت اغلب باعث غرور شده و غرور باعث شکست می‌شود.

۱۵- برای پیروزی ابلیس, کافی است آدم‌های خوب دست روی دست بگذارند.

۱۶- هزینهء به دست آوردن یک مشتری تازه, حداقل پنج برابر هزینه خشنود نگه‌داشتن مشتریان کنونی است.

۱۷- هر کس می‌تواند سررشته  کار خویش را به دست گرفته و آن را به مسیر دلخواه ببرد.

۱۸- مدیریت هنر گوش دادن به دیگران است. چنانچه به سخنان کسی خوب گوش فراندهید, نمی‌توانید درون او را بشناسید.

۱۹- توان یادگیری و به کار بستن با شتاب آموخته‌ها, بزرگ‌ترین امتیاز رقابتی را در اختیار سازمان می‌گذارد.

۲۰- اولین روش برآورد هوش یک فرمانروا این است که به آن‌هایی که در اطرافش گرد آمده‌اند بنگریم.

۲۱- اگر بتوانید همهء کارکنان یک سازمان را به سوی یک هدف مشترک بسیج کنید, در هر رشته و در هر بازار و در برابر هر رقیبی, در هر زمانی موفق خواهید شد.

۲۲- بیش‌تر انسان‌ها ترجیح می‌دهند بمیرند اما فکر نکنند, خیلی‌ها هم فکر کردن را بر مرگ ترجیح می‌دهند.

۲۳- مدیر عامل آگاه کسی است که به جای رویین‌تن شدن, به همکاران خود اعتماد کند.

۲۴- تمایز یک محصول باید در راستای ذهنیت مصرف‌کننده صورت گیرد, نه مخالف آن.

۲۵- در طول تاریخ بیش‌تر کامیابی در دست‌یابی به منابع طبیعی مانند زمین, طلا و نفت بوده است, اما اکنون ناگهان ورق برگشته و دانش به جای آن نشسته است.

۲۶- در بیش‌تر موارد, کشورهای فقیر از نظر دارایی‌ها ، ثروتمند اما از نظر سرمایه فقیرند, دارایی را نمی‌توان تبدیل به سرمایه کرد مگر آن که قانون حاکم باشد.

۲۷- آن‌هایی که از جای خود می‌جنبند, گاهی می‌بازند و آن‌هایی که نمی‌جنبند, همیشه می‌بازند.

۲۸- اگر همه چیز مهم باشد, پس بدان که هیچ چیز مهم نیست.

۲۹- مدیران پیروزمند دنیای امروز, رمز پیروزی سازمان خود را بهره‌مندی از انسان‌ها فرهیخته می‌دانند.

۳۰- حداکثر شادی و خشنودی انسان‌ها زمانی به دست می‌آید که در شغل هم‌ راستا با شخصیت (هوشمندی)خود, به کار گمارده شوند.

۳۱- نقش مدیر این است که به درون فرد نفوذ کند و هوشمندی بی‌همتای او را کشف کند و به عملکرد تبدیل نماید.

۳۲- مدیران برجسته نه تنها تفاوت کارکنان را می‌پذیرند, بلکه بر این تفاوت‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. شاگرد تنبل, احمق یا ضعیف وجود ندارد, تنها چیزی که وجود دارد معلم خوب یا ضعیف است.

۳۴- زندگی ارزشمندتر از آن است که تنها به امید فرارسیدن دوران بازنشستگی کار کنیم.

۳۵- نه پیروزی پایدار است و نه شکست مرگ‌آور.

۳۶- به کارکنانتان بگویید هیچ‌گاه اجازه ندهند قربانی واقع شوند; اما اگر چنین احساسی دارند بهتر است بروند جای دیگری کارکنند.

۳۷- صدای کردار, از صدای گفتار بلندتر است.

۳۸- هرگاه در بازی شطرنج در حال باختن هستم, به طور پیوسته از جای خود بلند شده و سعی می‌کنم صفحه را از پشت سر رقیبم نگاه کنم, آن گاه به حرکت‌های احمقانه‌ای که انجام داده‌ام پی می‌برم.

۳۹- دانستن کافی نیست, باید اقدام کرد. خواستن کافی نیست, باید کاری کرد.

۴۰- اگر می‌خواهید دلیل خوب کار نکردن کارکنانتان را بدانید, کنار آینه بروید و دزدانه بدان نگاه کنید.

۴۱- جلسه‌ای که خوب اداره نشود, حاصلی جز اتلاف زمان ندارد.

۴۲- بهترین راه پیش‌بینی آینده, ساختن آن است.

۴۳- یک مشتری خشنود, رضایتش را به سه نفر می‌گوید, اما یک مشتری ناخشنود ?? نفر را باخبر می‌کند.

۴۴- کسی را سرزنش نکنید, به جای بحث دربارهء این‌که چه کسی باعث وقفه در پیشرفت است, در مورد این‌که چه چیز مانع پیشرفت است بحث کنید.

۴۵- زمانی دست از کار بکشید که کار شما انجام شده باشد, نه آنگاه که خسته شده‌اید. پایگاه اطلاع رسانی کارمندان

نگارش در تاريخ پنج شنبه 14 شهريور 1392برچسب:شخصیت جذاب,اعتماد به نفس, توسط داود غفاری

با پیروی کردن از این دستورالعمل ساده که ۸ مرحله دارد ، می توانید شخصیتی جذابتر و سرگرم کننده تر داشته باشید.

مرحله اول :جستجو کنید

همیشه به دنبال یافتن نظرات ، ایده ها و مکانهای مختلف و جدید باشید و با استفاده از اینترنت ، روزنامه ها ، کتابها و هر وسیله اطلاع رسانی دیگر اطلاعات عمومی خود را درباره مسائل مختلف افزایش دهید. معمولا" آدمهای کسل کننده افرادی هستند که به دنبال یافتن هیچ نظر و ایده جدیدی نیستند و روی عقاید خودشان پافشاری می کنند. این دسته از افراد در واقع در یک اتاق اکو که فقط صدای خودشان را منعکس می کند زندگی می کنند.

مرحله دوم: اطلاعاتی که بدست آورده اید را با دیگران به اشتراک بگذارید

اطلاعات و یافته های جدیدتان را به آشنایان و دوستانتان منتقل کنید و در این کار سخاوتمند باشید. بسیاری از آدمهای اطراف شما هیچ وقت به دنبال یافتن ایده ها و اطلاعات جدید درباره مسائل مختلف نیستند و یا دلشان نمی خواهد برای اینکار وقت صرف کنند شما می توانید با به اشتراک گذاشتن اطلاعاتتان با این قبیل آدمها باعث شوید که آنها از طریق شما زندگی و احساس متفاوتی را تجربه کنند.

مرحله سوم : هیچ وقت بیکار نمانید و همیشه خودتان مشغول کنید

صحبت کنید ، بسازید ، از اینترنت استفاده کنید ، بازی کنید ، کمک کنید ، چیز جدیدی درست کنید.مهم نیست چه کاری انجام می دهید به هر شکلی که می توانید خودتان را مشغول کنید.نشستن و شکایت کردن ، کار محسوب نمی شود پس خودتان را گول نزنید.

مرحله چهارم:خصلتهای ذاتی و منحصر به فرد خود را با آغوش باز بپذیرید و هرگز آنها را پنهان نکنید

هیچ انسانی کاملا" عادی نیست، همه ما خصلتها و روحیات منحصر به فرد خودمان را داریم . هیچ گاه این خصلتها و روحیات خاص و منحصر به فردتان را پنهان نکنید زیرا همین خصوصیات استثنایی شما را جذاب می کند.

مرحله پنجم: همیشه درباره دیگران و مسائل مختلف نظر بدهید

اگر هیچ وقت هیچ نظری نداشته باشید و درباره کسی اظهار نظر نکنید هیچ کس به شما توجه نمی کند و درباره شما نظر نمی دهد.

همیشه کارهای جدید را امتحان کنید و ایده های جدید ارائه بدهید .شانس خود را امتحان کنید و یک کار عجیب و غیر معمول انجام بدهید.اگر ریسک نکنید و همیشه در گوشه امن و راحت خود بمانید هیچ وقت پیشرفت نمی کنید.

مرحله ششم: مغرور و متکبر نباشید

اگر اعتماد به نفس بیش از حد داشته باشید و غرور شما بیش از تواناییهایتان باشد همه مردم از شما دوری می کنند.

مرحله هفتم :همیشه تابع جمعی که در آن قرار دارید، نباشید

شما نباید همیشه همان کاری را انجام بدهید که دیگران انجام می دهند .نظرات جدید داشته باشید وکارهای جدید انجام دهید تا دیگران هم از شما پیروی کنند . همیشه رانندگی کردن جالبتر از سوار شدن در ماشین دیگران است. فرشته مشاور - تكناز


قبل از اینکه چیزی بفهمید، به خودتان می‌آیید و می‌پرسید، «چطور اینقدر زود دیر شد؟» پس برای فکر کردن به زندگیتان وقت بگذارید. وقت بگذارید تا بفهمید واقعاً چه می‌خواهید و به چه چیزهایی نیاز دارید. برای ریسک کردن وقت بگذارید. برای عشق ورزیدن، خندیدن، گریه کردن، یاد گرفتن و بخشیدن وقت بگذارید. زندگی کوتاهتر از آن است که معمولاً به نظر می‌رسد.

اینها ۱۰ چیزی هستند که قبل از اینکه خیلی دیر شود باید یاد بگیرید:

این لحظه، زندگی شماست!

زندگی شما بین لحظاتی که به دنیا می‌آیید و می‌میرید نیست. زندگی شما بین الان و نفس بعدی است. زمان حال - همین حالا و همین جا - تنها چیزی است که زندگی به شما داده است. پس از هر لحظه استفاده کامل ببرید و با مهربانی و در آرامش زندگی کنید، بدون ترس و پشیمانی. و با هر چه که دارید، بهترینی که می‌توانید را انجام دهید؛ چون این تنها چیزی است که می‌توانید از کسی انتظار داشته باشید، ازجمله خودتان.

زندگی طولانی نیست!

این زندگی شماست و باید برای آن بجنگید. برای آنچه درست است بجنگید. برای اعتقاداتتان بجنگید. برای چیزهایی که برایتان اهمیت دارد، برای کسانی که دوستشان دارید بجنگید و هیچوقت فراموش نکنید که به آنها بگویید که چقدر برایتان مهم هستند. بفهمید که انسان خوش‌شانسی هستید چون هنوز فرصت دارید. پس یک لحظه مکث کرده و فکر کنید. هر کاری که لازم است انجام دهید را از همین امروز شروع کنید. فردا دیر است.

فداکاری‌هایی که امروز می‌کنید، در آینده برایتان سودآور خواهد بود!

وقتی نوبت به تلاش سخت برای رسیدن به یک هدف می‌رسد--چه گرفتن یک مدرک تحصیلی باشد، چه شروع یک کار جدید یا هر دستاورد شخصی دیگر که نیاز به زمان و تعهد دارد--باید این سوال را از خودتان بپرسید: «آیا حاضرم چند سال از زندگی‌ام را خلاف بقیه آدمها زندگی کنم تا بتوانم بقیه عمرم را هم طوری زندگی کنم که بقیه نمی توانند؟»

هنگامیکه وقت تلف می‌کنید، بنده دیروز می‌شوید!

اما وقتی فعال هستید، مثل این می‌ماند که دیروز دوست مهربانی برای شماست که  کمکتان می‌کند باری از روی دوشتان بردارد. پس همین الان کاری انجام دهید که بابت آن در آینده از خودتان تشکر کنید. مطمئن باشید فردا از اینکه امروز شروع کردید خوشحال خواهید بود.

شکست‌ فقط درسی برای عبرت گرفتن است!

اتفاقات خوب برای کسانی می‌افتد که هنوز امیدوارند حتی اگر ناامید شده باشند، برای کسانی که هنوز باور دارند حتی اگر طعم شکست را چشیده باشند، برای کسانی که هنوز عشق می‌ورزند بااینکه ضربه خورده‌اند. پس هیچوقت افسوس اتفاقاتی که در زندگیتان افتاده است را نخورید؛ این اتفاقات قابل تغییر نیستند و نمی‌توانید فراموششان کنید. آنها را مثل درس‌هایی ببینید که  می‌توانید از آنها عبرت بگیرید و برای آینده‌تان از آنها استفاده کنید.

خودتان مهمترین ارتباطتان هستید!
خوشبختی زمانی اتفاق می‌افتد که بدون نیاز به تایید کسی دیگر، احساس خوبی به خودتان داشته باشید. قبل از اینکه  بتوانید ارتباطی سالم به فردی دیگر داشته باشید، اول باید ارتباطی سالم با خودتان برقرار کنید. باید احساس ارزش کنید و  در چشم خودتان، خودتان را قبول داشته باشید تا بتوانید با اعتماد‌به‌نفس به چشمان اطرافیانتان نگاه کنید و با آنها ارتباط برقرار کنید.

عمل افراد، حقیقت را می‌گوید!

در زندگی با کسانی روبه‌رو خواهید شد که در زمان‌های درست، حرف‌های درست خواهند زد اما در آخر از اعمال و رفتار آنهاست که باید درموردشان قضاوت کنید. پس به کارهای دیگران دقت کنید. رفتار و اعمال آنها همه چیز را درمورد آنها به شما خواهد گفت.

مهربانی‌های کوچک دنیا را زیباتر خواهد کرد!

به کسانی که به نظر می‌رسد روز سختی داشته‌اند سلام کنید. با آنها مهربانی کنید. مهربانی تنها سرمایه‌ای است که هیچوقت تمام نمی‌شود. و هر جا که انسانی باشد، فرصتی برای مهربانی کردن وجود دارد. بخشش را یاد بگیرید، حتی اگر بخشیدن یک لبخند باشد. نه به این دلیل که زیاد از آن دارید، به این دلیل که می‌دانید افراد زیادی هستند که می‌دانند چیزی ندارند.

پشت هر زندگی زیبا، شکلی از درد بوده است!

می‌افتید، بلند می‌شوید، اشتباه می‌کنید، زندگی می‌کنید، یاد می‌گیرید. شما انسانید، کامل نیستید.     ضربه خورده‌اید اما هنوز زنده‌اید. به این فکر کنید که زنده بودن، نفس کشیدن، فکر کردن، لذت بردن و دنبال کردن چیزهایی که دوست دارید، چقدر عالی است. گاهی اوقات در سفر زندگی دچار ناراحتی‌ می‌شوید اما هنوز زیبایی‌های زیادی باقی است. حتی اگر آسیب دیدیم، باید بتوانیم روی پایمان بایستیم، چون هیچوقت نخواهیم دانست چه چیز در زندگی انتظارمان را می‌کشد.


گذشت زمان و کسب تجربه، دردها را التیام می‌بخشد!

سالها پیش وقتی درمورد غلبه بر دردها از مادربزرگم سوال کردم، اینطور برایم توضیح داد: به این دایره‌ها نگاه کن. دایره‌های سیاه نشاندهنده تجارب نسبی زندگی ماست. دایره‌های من بزرگتر است چون پیرتر هستم و تجربه‌های بیشتری دارم. دایره‌های کوچک قرمز نشاندهنده اتفاقات بد و منفی زندگی هستند. فرض می‌کنیم که هر دو ما یک اتفاق بد یکسان را تجربه کرده باشیم. می‌بینی که سایز دایره قرمز برای هر دو ما یکسان است اما ببین چه درصد از فضا را در دایره سیاه اشغال می‌کند. اتفاق بد تو به این دلیل بزرگتر به نظر می‌رسد که قسمت بزرگتری از تجربیات کلی زندگی توست. چیزی که باید یاد بگیری این است که  یک اتفاق بد و بسیار ناراحت‌کننده که الان در زندگیت وجود دارد، یک روز بخشی از گذشته بزرگتر تو خواهد شد و دیگر اینقدر مهم به نظر نخواهد رسید. میگنا

نگارش در تاريخ شنبه 9 شهريور 1392برچسب:تست شخصيت شناسی , تصاوير, توسط داود غفاری
شخصيت شناسي از روي تصاوير
 

صلح طلب، ملايم و محتاط

بسيار آسان مي گيريد اما محتاط هم هستيد، بدون اينکه تلاش چنداني کنيد، با ديگران دوست مي شويد. مستقل هستيد و از خلوت خودتان لذت مي بريد. گاهي اوقات از جمعيت کناره مي گيريد و به مفهوم زندگي مي انديشيد. هميشه از فضاي تنگ مي گريزيد و بهترين مکان ها براي شما دشت هاي وسيع است. معمولا قدردان زندگي و هر که براي شما دارد هستيد.

تحليل گر، امين و مطمئن به نفس
 

بسيار منطقي رفتار مي کنيد و گاهي اوقات مو را از ماست بيرون مي کشيد، اما، نسبت به برخي مسائل احساساتي مي شويد که البته گذراست.
فرهنگ ها، نقش مهمي روي زندگي شخصي تان دارد. هيچ گاه به دنبال هر نوع مدي نمي رويد. در دوست يابي دقت مي کنيد و هرگز با کسي دوست نمي شويد.

عاطفي، رويايي و احساساتي
 

بسيار احساساتي و نازک نارنجي هستيد. هرگز دوست نداريد مسائل را تنها از زاويه منطق بررسي کنيد و هميشه جايي براي اغماض باقي مي گذاريد. آنچه که دلتان به شما مي گويد براي تان از اهميت خاصي برخوردار است. در حقيقت به دنبال هر چيز رويايي در زندگي هستيد.

پويا، فعال و برون گرا
 

با اشتياق به استقبال خطر مي رويد. اصلا سرتان براي خطر کردن درد مي کند. از انجام دادن کارهاي متنوع و در عين حال جالب لذت مي بريد. در هر ماجرايي، نقش فعالي داريد، و معمولا صحنه گردان خوبي هستيد. از قوه ابتکار بالايي برخورداريد.

حرفه اي، اهل عمل، با اعتماد به نفس
 

مسئوليت زندگي خود را خودتان به دست مي گيريد و به کسي اجازه دخالت نمي دهيد. هرگز به شانس توجه اي نداريد و فقط به اعمال و تلاش خود تکيه مي کنيد. مشکلات موجود در زندگي تان را به صورتي بسيار ساده و عملي حل مي کنيد. به مسائل نگاه واقع بينانه اي داريد. از مسئوليت ها و وظايف تان شانه خالي نمي کنيد.

واقع بين، متعادل، متناسب و سازگار
 

از سبک زندگي طبيعي و هر چيز ساده لذت مي بريد. مردم شما را تحسين مي کنند زيرا که مانند کوه استوار هستيد و مي توانند به شما تکيه کنند. افراد نزديک و خانواده تان در کنار شما احساس امنيت و آرامش مي کنند.
بسيار گرم و صميمي هستيد. از هر چيز زرق و برق دار بيزاريد.

درون گرا، حساس واهل تفکر
 

نسبت به مردم و محيط زندگي تان آگاهانه رفتار مي کنيد و از سطحي نگري بيزاريد. به طور کلي از صحبت کردن با مردم در مورد هر چيزي بيزاريد و ترجيح مي دهيد بيشتر تنها باشيد تا سرتان را با صحبت هاي روزمره و عادي گرم کنيد. اگر با کسي دوست شويد، به اين دوستي بسيار احترام مي گذاريد و مراقب هستيد که بي خود و بي جهت او را از دست ندهيد. آنقدر سرگرمي داريد که به ندرت حوصله تان سر مي رود.

مستقل، غيرسنتي و آزاد و رها
 

به دنبال آزادي و رهايي هستيد و سعي مي کنيد به چيزي وابسته نشويد. نوع و روش زندگي تان را خودتان انتخاب مي کنيد. در انجام دادن کارهايتان هميشه به هنر تمايل داريد و اثري از آن به جا مي گذاريد. اصرار شما به آزادي باعث مي شود که دقيقاً خلاف آنچه که از شما توقع مي رود رفتار کنيد. در زندگي هميشه به عقايد خود اهميت مي دهيد و حتي اگر لازم باشد خلاف جهت آب شنا مي کنيد.

بي خيال، بازيگوش و شاد
 

از زندگي آزاد و رها لذت مي بريد و به عبارتي در لحظه زندگي مي کنيد. سعي مي کنيد از هر چيزي، موضوعي شاد و خنده دار بسازيد و از آنجايي که شعارتان اين است: «فقط يک بار زندگي مي کنيم.» سعي مي کنيد تا آنجا که مي توانيد از همه چيز لذت ببريد. هيچ چيز بيش از محدوديت، شما را آزار نمي دهد.

 مجله جوانان امروز / راسخون

موفقیت در همین نزدیکی است

اصل اول: تغییر در واژگان:
بجای اینكه بگویی من شكست خوردم ، اگر بگویی من تجربه ی مهم و ارزشمندی دارم ، این كلام بتو روحیه می دهد. منتظر تشویق و روحیه دادن دیگران نباش. خودت دم دست ترین كسی هستی كه دور و بر خودت پیدا می شی. از خودت استفاده كن. نگو ‹من مشكل دارم›. بگو ‹به پای یك پله رسیدم.› (بجای سشوار بگوییم: دمش گرم فقط برای اینكه مسایل را خیلی جدی نگیرید!)

اصل دوم: نگاه كنجكاوانه:
به مسأله از بالاتر از افقهای كوچك بنگرید. بچه ای بادكنكش تركید. زار میزد كه وای دنیای من به پایان رسید و خوشیهایم تمام شد. هرچه بهش میگفتم بیا این پول برو یكی دیگه قشنگترش رو بخر میگفت: ‹ نه، اون بادكنك خودم بود. با گریه میگفت: آخه چرا تركید..هــــه..ه...ه...چرا تركی ی ی ی د....› دیدم دایره ی نگاهش كوچك است. همان لحظه به خودم نگاه كردم و گفتم : ‹ نكنه مسایل من به دید دیگری تا این حد كوچك و قابل حل است؟ نكنه افق نگاهم را بتوانم گسترش بیشتری بدهم. نكنه انسانهای بزرگ دائما در حال گسترش نگاهشان هستند؟

اصل سوم: اعتماد بنفس:
یعنی بدانیم كه در لابلای مردم، ما هم كسی هستیم برای خودمان. لزومی ندارد هر كاری كه دیگران می كنند ما تبعیت كنیم یا اگر كاری را كردیم هی با دید حقیرانه نگاهش كنیم و بگوییم كه : ‹ ببین ملت چی میسازن، ما چی ساختیم!› و خودمون رو تحقیر كنیم. بدانیم كه خدا نگاهی ویژه بما دارد

اصل چهارم: من یك وكیل مدافع خوب دارم كه اسمش خداست.
البته بعضیها بهش میگن طبیعت. اما برای من اسمها خیلی جدا كننده نیستند. بزرگترین فرق تو با دیگری اینست كه تو خدا را بگونه ای دیگر باور كرده ای. باور كن گزندی از او بسوی تو نمی رسد زیرا او پروردگاری عقده ای نیست. همه می دانند كه مهربان است. خدا ترا در مقابل هر گزندی محافظت می كند. انسانهایی لذت میبرند كه بتوانند بگونه ای دیگر اعتماد كنند

اصل پنجم: احساس شخصیت
وقتی جواب سوالی را میگیری و مساله ای را حل كنی احساس شخصیت در خود تقویت كرده ای. برای حل مسایل هرگز نگو: ‹چرا این مساله پیش آمد؟›. بجای این سوال عادت كن كه بگویی:‌ ‹چگونه این مساله را حل كنم؟› تنها در اینصورت است كه ضمیر ناخودآگاهت در كائنات برای حل سوال تو راههای متفاوتی را بنزد تو می آورد آنهم از انواع بهترین راههای موجود برای شرایط خاص تو. اما اگر سوال اولی را بپرسی كه «چرا این مساله برایم پیش آمد؟»، ضمیرناخودآگاهت میگردد اما چون به جوابی نمیرسد و نقصی در كارهایت نمی یابد بالاخره پاسخ مزخرفی برایت می آورد كه : ‹ خر تو از كره گی دُم نداشت بدبخت! ›. و خدا نكند چنین مزخرفاتی را باور كنی


اصل ششم : سوالات طلائی:
سوال۱:این رخداد چه پیام مثبتی برای من دارد؟
مثلا جنازه ی عزیزی وسط اتاقه. تو نباید احساس بدبختی كنی. بگو این رخداد چه پیام مثبتی برای من دارد؟ جواب این سوال یكبار برای خودم این بود: این مرگ بمن ثابت می كند كه من زنده هستم. پویا هستم و هنوز امید دارم كه به آرزوهای اصلی ام برسم. چون هنوز قلب من بسیار گرم است و در حال تپش.

سوال۲:چه نكته ی خوب و مثبتی در آنچه دارم هست؟
خواهرزاده ی من 5 سالش بود. جالب اینه كه بچه ها این نكات را می دانند و اجرا می كنند ولی در بزرگسالی از یاد می برند. او ماشین زرد كوچولویی داشت كه از آن خوشش نمی آمد و همیشه پرتش میكرد. یه روز بچه ای از اقوام بهمراه خانواده میهمان خواهرم بود و من هم آنجا بودم. اون بچه از همان ماشین زرد رنگ خواهرزاده ام داشت. نتیجه را خوب میدانید. خواهرزاده ام فورا رفت و از توی سطل آشغال ماشینشو آورد و شست و خشك كرد و بلند به همه ی مهمانها و من جمله اون بچه گفت: «من بهترشو دارم!» باور نمی كنید ولی این ماشین عزیزترین ماشین زندگی او شده. الان چند وقته كه در ایام تب، فقط با اون ماشین بازی میكنه و واقعا لذت میبره. این ناشی از احساس شخصیتیست كه در پس این ماجرا به او دست داده. نمی گویم كه چیزهای اطرافمان را نگه داریم و هیچ چیز را از منزل بیرون نبریم وم با چیزهای بهتر معاوضه نكنیم. نمی توانیم همه چیز را در منزلی شلوغ دوست داشته باشیم. منظور این كلام اینست كه : بعضی چیزها را داریم كه دور جهان دنبالش می گردیم.

سالها دل طلب جام جم از ما می كرد........آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می كرد.

از وجود چیزهایی كه بدنبالشان میگردیم اطلاع پیدا كنیم. حتما بعضی مواقع دیدید كه نمكدان جلوی چشمتان است، ولی دارید داد میزنید كه « مامان نمكدون كجاس؟»
اتفاقا بعضی مواقع باید بخشید . مثلا دكتر وین دایر می گوید: « در كمد لباس تو لباسهایی هست كه سالهاست نپوشیده ای و عملا متعلق به تو نیست! آنها موانع رسیدن انعام جدیدی از جانب طبیعت به كمد لباس تو هستند. این لباسها را به نیاز مندان بدهید تا خدا به شما لباسهای زیباتر عطا كند. كمد لباس خود را از چیزهایی كه متعلق به خودت است پر كن.»

سوال۳:بگو:
با یك سوال می توانم بفهمم كه فورا باید چه كنم تا این مساله كه حل میشود هیچ، به بهترین نحو حل شود. پس از خود میپرسم: ‹ من فورا چه باید بكنم كه این مساله آنطور كه دلم میخواهد حل شود؟›

سوال۴:چه اقداماتی در ضمن حل این مساله باید انجام دهم تا ضمن حل این مساله از عملیات حل لذت هم ببرم؟
وقتی چیزی را از خدای خود می خواهی، اینگونه باور كن كه خدا آنرا بتو داد. توی پاشنه ی در است. باید تا پاشنه ی در بروی و آنرا بیاوری. اگر بروی به آن میرسی، در صورتی كه كاهلی كنی آن هدیه را نخواهی یافت. (امام جعفر صادق)
دكتر آزمندیان/حامد  

نگارش در تاريخ شنبه 9 شهريور 1392برچسب:شخصیت خود ,ارتقاء, شخصیت درونی, توسط داود غفاری

خیلی از ما بی‌اندازه نگران احساس دیگران نسبت به خودمان و اینکه درمورد شخصیتمان چه می‌گویند هستیم.
چطور شخصیتتان را ارتقا دهید؟
خیلی از ما برای ارتقا بخشیدن به شخصیتمان تلاش زیادی می‌کنیم. دوست داریم همه ظاهر و لباس پوشیدنمان را تحسین کنند. به همین دلیل است که خیلی‌ها پول زیادی را صرف رفتن به سالن‌های آرایشی و کلینیک‌های پوست و مو می‌کنند. شما دوست دارید دیگران را با طرزتفکر و طرز برقراری ارتباطیتان با آنها تحت‌تاثیر قرار دهید. بنابراین آنهایی که در روابط خود و مهارت‌های ارتباطی‌شان اعتمادبه‌نفس لازم را ندارند، برای بهتر شدن در آن و برقراری رابطه اجتماعی با دیگران تلاش زیادی می‌کنند.
خیلی از ما بی‌اندازه نگران احساس دیگران نسبت به خودمان و اینکه درمورد شخصیتمان چه می‌گویند هستیم. در ارتقای شخصیتمان، جنبه‌های مختلفی از شخصیت انسانی وجود دارد که می‌توانیم روی آنها تمرکز کنیم. گفته می‌شود که یک شخصیت تاثیرگذار و بانفوذ از مجموعه‌ای از ویژگی‌های ذهنی، فیزیکی، احساسی، معنوی و سلامت‌عمومی تشکیل می‌شود.

از نظر ظاهری جذاب باشید
خصوصیات ظاهری ما یکی از جنبه‌های شخصیت ماست. به این دلیل که ظاهر ما می‌تواند تا حد زیادی نشان دهنده شخصیت درونی ما باشد. معمولاً با کمک ظاهر بیرونی است که می‌توانید در ابتدا روی دیگران تاثیر بگذارید. برای بهبود شخصیتتان، باید مطمئن شوید که ظاهرتان با طرز لباس پوشیدن، آرایش کردن، مدل مو و ... به اندازه کافی جذاب باشد. لزوماً به این معنی نیست که باید لباس‌های خیلی زرق و برق‌دار بپوشید یا موهایتان را تابلو درست کنید که نظر دیگران را جلب کنید. معنای آن این است که باید برحسب موقعیتی که می‌خواهید در آن ظاهر شوید، تمیز، مرتب، خوش‌فرم، و خوش‌لباس باشید. همه به کسانیکه مرتب و خوش‌لباس هستند جذب می‌شوند. وقتی می‌خواهید از خانه خارج شوید، مطمئن شوید که موهایتان را به خوبی شانه زده باشید و ناخن‌هایتان مرتب باشد. هر روز دوش بگیرید تا همیشه شاداب به نظر برسید. قبل از بیرون آمدن از در، دوباره به خودتان در آینه نگاه کنید تا چیزی را از قلم نینداخته باشید. با سالم نگه داشتن بدنتان باید از آن مراقبت کنید. ورزش منظم باعث می‌شود از نظر جسمی فعال بمانید.

گستره دانش و اطلاعاتتان را افزایش دهید
برخوردهای روزانه ما با موقعیت‌های مختلف و انواع مختلف آدمها عوامل مهمی در شکل‌گیری شخصیت ما هستند. باید تا می‌توانید تجربه کسب کنید. از طریق این تجربیات است که می‌فهمیم واقعاً که هستیم و در برخورد با موقعیت‌های غیرآشنا چطور رفتار می‌کنیم. برای یاد گرفتن چیزهای جدید تردید نکنید. اینکار افق دید شما را گسترده‌تر کرده و مهارت‌های کشف‌نشده‌ای را در شما تقویت می‌کند. به محیط‌اطرافتان علاقه‌مند شوید و به همه چیز توجه کنید. به آدم‌ها علاقه نشان دهید و بفهمید که چه خواسته‌هایی دارند. اولویت‌ها، علایق، اعتقادات و رفتارهای آنها را کشف کنید. در مراسم‌های اجتماعی و گردهمایی‌ها شرکت کنید تا بتوانید با افراد جدیدی آشنا شوید. زیاد مسافرت کنید. مسافرت کردن اطلاعات و تجربه شما را به شدت بالا می‌برد.
رفتار و شخصیتی دوست‌داشتنی داشته باشید
اگر می‌خواهید کاری کنید که دیگران دوستتان داشته باشند، باید اول یاد بگیرید خودتان را دوست داشته باشید و دوست‌داشتنی باشید. وقتی شخصیتی خوب برای خود ایجاد کردید، آدمها خیلی راحت تحسینتان کرده و دوستتان خواهند داشت. به چیزهایی درمورد خودتان که دوست دارید و دوست ندارید فکر کنید. نقاط مثبت و منفی خود را یادداشت کنید. رفتار و منشی برای خود ایجاد کنید که دیگران را تحت‌تاثیر قرار دهد. در ایجاد شخصیتتان بسیار بیشتر از ظاهرتان تاثیر‌گذار خواهد بود. خیلی مهم است که یاد بگیرید ضعف‌ها و نقص‌هایتان را بپذیرید و برای اصلاح آنها تلاش کنید. هیچوقت به خودتان نگویید که همین است که هستید و نمی‌توانید کاری برای درست کردن عیب‌هایتان بکنید. همیشه برای تغییر فرصت هست.

نگارش در تاريخ پنج شنبه 7 شهريور 1392برچسب:, توسط داود غفاری

مرضیه افخم از سوی محمدجواد ظریف به عنوان سخنگوی جدید وزارت امور خارجه ایران اعلام شد. خانم افخم نخستین سخنگوی زن در یک وزارتخانه در ایران است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،عباس عراقچی، سخنگوی فعلی وزارت امور خارجه ایران با اعلام این خبر گفت: "ایشان فردی با سابقه و پرتجربه‌ در حوزه دیپلماسی رسانه‌ای بوده است. وی یک دوره مدیرکل اطلاعات و مطبوعات بوده و در حال حاضر نیز مدیرکل دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است."

پیشتر نیز آقای عراقچی گفته بود که" آقای ظریف( وزیر امور خارجه) علاقمند است که در دو سمت برای اولین بار از خانم‌ها استفاده کند. یکی سخنگویی و دیگری سفارت و اولین سخنگوی زن و همچنین اولین سفیر زن به زودی منصوب و مشغول به کار خواهند شد و این توفیقی برای سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است."

در همین حال خبرگزاری فارس نیز گزارش کرده که عباس عراقچی، به عنوان معاون آسیا و اقیانوسیه،حسین امیرعبداللهیان به عنوان معاون آفریقا و عربی و حسن قشقاوی نیز به عنوان معاون کنسولی، مجلس و امور ایرانیان خارج از کشور وزارت امور خارجه در سمت‌هایشان ابقا می شوند و مهدی دانش‌ یزدی معاون امور حقوقی و بین‌المللی، مرتضی سرمدی مشاور عالی وزیر و مجیدتخت‌روانچی نیز عهده‌دار معاونت اداری و مالی خواهند شد.

مرتضی سرمدی، محمود محمدی، حمیدرضا آصفی، محمدعلی حسینی، حسن قشقاوی، رامین مهمان‌پرست و عباس عراقچی تاکنون سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بوده‌اند.

یشتر روزنامه های امروز صبح تهران در عنوان های اصلی خود از احتمال حمله نظامی آمریکا به سوریه نوشته و در مقالاتی با آن مخالفت کرده و یا نسبت به وقوع یک حادثه بزرگ منطقه ای هشدار داده اند. گمانه زنی هایی درباره موضوع مذاکرات سلطان قابوس در تهران و اظهار نظرهایی درباره انتصاب های تازه دولت و به خصوص انتخاب دو زن به عنوان سخنگوی وزارت خارجه و سفیر در کشوری اروپایی از جمله دیگر مطالب این روزنامه هاست.

هشدار و تبدیل اوباما به بوش

احتمال جنگ در صفحه اول کیهان

خراسان در سرمقاله خود نوشته: یک دهه پیش آمریکا در راس ائتلافی بین المللی به عراق حمله کرد. در آن زمان مسئله سلاح های شیمیایی صدام و تسلیحات کشتار جمعی این کشور دلیل اصلی این حمله عنوان شد. حال پس از یک دهه اینک بار دیگر بحث استفاده از سلاح های شیمیایی توسط سوریه مطرح شده است.

به نوشته این مقاله خاطره حمله آمریکا و متحدانش به عراق به دلیل وجود تسلیحات شیمیایی و دروغ بودن ادعای آنها هنوز در ذهن مردم منطقه باقی است، با این حال ظاهرا اوباما نمی تواند خود را از بوش جدا کند.

حسن هانی زاده در سرمقاله تهران امروز نوشته اتهام‌زنی‌ها به سوریه به عنوان دست داشتن در استفاده از سلاح های شیمیاپی در زمانی صورت گرفت که ارتش دولتی سوریه بخش‌های وسیعی از شهرهای این کشور را از وجود گروه‌های تروریستی پاکسازی کرد. آشکار شدن آثارشکست درمیان گروه‌های تروریستی، موازنه قدرت را به سود دولت سوریه تغییر داد ولذا جریان‌سازی‌های روانی و سیاسی علیه نظام سوریه آغاز شد.

لحظه ای که انتظارش رامی کشیدیم

حسین شریعتمداری در یادداشت روز کیهان بدون اشاره به پیش بینی های قبلی خود دال بر این که احتمال حمله نظامی آمریکا به منطقه وجود ندارد، حمله به سوریه را متحمل دیده و به بررسی نتایج آن پرداخته است.

به نوشته مدیر کیهان اسرائیل پاشنه آشیل آمریکا و متحدان اروپایی آن است و بدون کمترین تردیدی، با آغاز حمله به سوریه، همه روزه هزاران موشک سراسر این سرزمین اشغالی و تاسیسات حیاتی آن را زیر و رو خواهد کرد. جهان اسلام از فتنه‌انگیزی‌های آمریکا و اسرائیل و برخی کشورهای عربی به تنگ آمده‌اند و برای مقابله مستقیم با صهیونیست‌ها به جای رودررویی با عوامل دست‌نشانده آنها لحظه‌شماری می‌کنند. حمله به سوریه این فرصت طلایی را در اختیار ملت‌های مسلمان که اسرائیل را در محاصره دارند، قرار خواهد داد.

در این مقاله همچنین گمانه زنی شده که کشورهای عربستان، اردن، ترکیه هم که رسما مشارکت خود در حمله نظامی به سوریه را اعلام کرده‌اند، بدیهی است که در صورت وقوع جنگ به عنوان «کشورهایمتخاصم» مورد حمله متقابل سوریه قرار خواهند گرفت . از طرف دیگر در صورت وقوع جنگ، جریانات وابسته و اجیر شده‌ای نظیر سلفی‌ها و تکفیری‌ها، دیگر نمی‌توانند زیر این تابلوی دروغین فعالیت کنند و چنانچه در حمله به اسرائیل و منافع و مراکز آمریکایی در منطقه شرکت نکنند، طرح فریب آنها با شکست روبرو می شود.

تیتر و عکس صفحه اول اطلاعات

بحران هزار گره سوریه

جلال خوش چهره در اعتماد نوشته فرآیند تحولات به‌گونه‌یی رقم خورد تا امروز سوریه به بحرانی هزارتو – نه‌تنها برای نظام سیاسی حاکم براین کشور و نیز مخالفان بلکه منطقه و جامعه‌ جهانی - تبدیل شود. مدت‌هاست نیروهای خارج از کنترل، ابتکار عمل را در جنگ داخلی سوریه به دست دارند وبا بهره‌مندی از اوضاع درهم ریخته، دیگر بازیگران را به دنبال خود می‌کشند. قدرت‌های جهانی و سازمان‌ملل در پی حملات شیمیایی به عبور از خطوط قرمز اشاره می‌کنند اما هنوز ارزیابی معلومی از پیامد یک اقدام نظامی - حتی محدود- ندارند.

مقاله اعتماد بدان جا می رسد که: آنچه معلوم است خاورمیانه اکنون در‌حال‌ گذار از نظم‌ گذشته به وضعی تازه است؛ وضعی‌که شوربختانه با سزارین خونین همراه شده است. این تغییر به‌نظر اجتناب‌ناپذیر می‌نماید ولی شکل و هزینه آن هم برای مردم منطقه و هم جامعه جهانی اهمیت حیاتی دارد. جامعه‌جهانی نمی‌تواند خود را از تبعات خشونت‌های جاری مصون کند.

تیتر و عکس صفحه اول اعتماد

شیوه های مدیریت جهان به سبک آمریکایی

آیدین سیارسریع در صفحه طنزانه قانون یک دستورالعمل صادر کرده: اول سخنرانی کنید و بگویید خوردن نخود در جابلقا و انفجارهای لوبیایی خط قرمز ماست. شهروندان شما نگران تاثیر جنگ جابلقا بر قیمت آی پد هستند. دلتان ‌می‌خواهد آنها را به ساده زیستی دعوت کنید و بگویید: گلکسی تب سامسونگ چه کم از آی پد قرمز دارد؟ ولی اگر این کار را بکنید رای نمی‌‌آورید. لذا به شهروندان بگویید: همه چیز تحت کنترل است، مهربانی هست، اپل هست، شقایقم که هست. زندگی باید کرد.

به نوشته این طنزنویس در این حالت جابلقایی ها افتاده اند به جان هم. شما با دیدن کشته شدن جابلقایی ها به دست هم اشک در چشمانتان حلقه ‌می‌زند. از آنجایی که با کشتار مخالف هستید باید به گروه معترضان جابلقایی اسلحه بدهید تا آنها گروه دیگر را با آن ناز کنند. وقتی معترضان دولت جابلقا را با اسلحه ناز کردند خود دولت خجالت ‌می‌کشد و دست از خشونت و لجبازی بر ‌می‌دارد.

دولت جابلقا در مقابل نوازش مخالفان از خود خشونت نشان ‌می‌دهد. شما عصبانی ‌می‌شوید. اما باید آرامش خود را حفظ کنید. شما یک دیپلمات هستید. هرچند که تابلوست اما دوباره بگویید خوردن نخود در جابلقا و انفجارهای لوبیایی خط قرمز شماست. احتمالا طرف مقابل ‌می‌گوید: «داداش چرا جو میدی؟ کسی نخود نخورده که.» شما اعتنایی به این حرف ها نکنید.

کمبود آب، تهدید اصلی امنیت منطقه‌ای

علی شمس‌اردکانی در مقاله ای در  شرق نوشته: کشورهای منطقه به‌ویژه ایران، افغانستان، سوریه و پاکستان نسبت به جمعیت و برنامه‌های توسعه خود بیش از هر چیز گرفتار کمبود آب هستند. در سال‌های اخیر این کاستی تشدید شده و در برخی از این کشورها کژی در سیاست‌گذاری آب و توسعه به ابعاد این بحران افزوده است. اغراق نیست اگر گفته شود رادیکالیسم طالبانی و سلفی‌گری هم تا حدی ناشی از توسعه‌نیافتگی که خود زاییده بحران آب است. بانک توسعه آسیا پاکستان را از کشورهای دارای تنش شدید کم‌آبی در دنیا می‌شمارد.

نویسنده با تاکید بر این که کمبود آب در ایران جدی‌تر است نوشته : برداشت بیش از ۱۰‌میلیارد مترمکعب بیشتر از تراز سفره‌های آب‌های زیرزمینی مناطق وسیعی از کشور را که عمدتا مناطق مرکزی تا شرق و حتی استان‌های فارس و همدان و اصفهان و مرکزی را نیز شامل می‌شود به‌شدت تهدید می‌کند زیرا این برداشت غیرمنطقی در سال‌های گذشته موجب تشدید شوری منابع آب و نتیجتا افزایش شوری بخش وسیعی از خاک‌ها و کاهش عملکرد محصولات کشاورزی شده است.

مقاله شرق تاکید دارد: درصورت عدم‌چاره‌جویی سریع از طریق تعادل‌بخشی و استمرار این روند، موجب ازدست‌دادن امکان بازیابی سفره‌ها و در نتیجه شاهد بی‌آبی مفرط مناطق مهمی از کشور خواهیم بود و ناپایداری کشاورزی تبدیل به ناپایداری اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و عدم‌تعادل‌های منطقه‌ای خواهد شد .

شعار، مطالبه عمومی

هادی وکیلی در سرمقاله ابتکار نوشته: همه مفاهیم محوری در طول بیست سال گذشته، عمری کوتاه داشته اند و در سن نوجوانی به کمای تحریف رفتند. اصلاحات به عنوان مهمترین شعار دوران دوم خرداد به سرعت تبدیل به گفتمان عمومی گردید و رنگ مطالبه ملی پیدا کرد ولی اجراء زدگی معماران و مهندسی رقیبان موجب شد تا طفل اصلاحات به مرور دچار سوء هاضمه و سوء تغذیه گردد و از رشد موزون و کامل باز بماند. اصولگرایان نیز با تکیه بر موقعیت ممتاز خود در قدرت، تلاش کردند تا شاید گفتمان خود را به مطالبه ملی تبدیل نمایند ولی به دلیل ناکارآمدی، پس زده شدند و طفل اصولگرایی سقط جنین شد

به نوشته این مقاله: حال نوبت اعتدال فرا رسیده است. دولتمردان اعتدال گرا چند روزی است

که بر کرسی وزارت تکیه زده اند و ساز نظام اجرایی را با ریتم اعتدال کوک کرده اند و سرود اعتدال نواخته اند. اعتدال روزهای طفولیت خویش را سپری می‌کند. طفل اعتدال آنچنان زیبا و دلربا می‌باشد که به سرعت به مطالبه ملی تبدیل شده است. همه جا سخن از اعتدال است. افراطیون که نانشان در افراط و تندروی و تندخویی بود نیز خود را پشت سپر اعتدال پنهان کرده اند و تلاش می‌کنند با تعارف آبنبات، طفل اعتدال را به دامن خود بکشانند.

خلاصه این که به نظر سرمقاله ابتکار: اعتدال پیش از آنکه رویکرد دولت جدید و مطالبه دکتر حسن روحانی باشد، خواست نانوشته آحاد مردم بود. مردم اگر چه این خواست ایجابی نبود ولی به صورت سلبی مطالبه اش را داشتند. توده مردم از افراط و تفریط به تنگ آمده و نسبت به آن تنفر پیدا کرده اند.

یاد نمی گیرد رییس جمهور سابق آلمان

کارتون علی جهانشاهی، شرق

محمد حسین روانبخش در ستون طنز مردم سالاری به خبری اشاره کرده مربوط به کریستیان وولف، رئیس‌جمهور پیشین آلمان که ظاهراَ تنها به خاطر ۸۰۰ یورو باید در دادگاه حاضر شود و محاکمه شود! ۸۰۰ یورو را اگر بخواهیم به قیمت روز حساب کنیم می‌شود سه میلیون و سیصد هزار تومان خودمان که واقعا ناقابل است، آن هم برای یک رئیس جمهور! دو سال پیش فقط یک فقره اختلاس در کشور عزیزمان به مبلغ سه هزار میلیارد تومان به ثبت رسید که تقریبا یک میلیون برابر مبلغی بود که رئیس جمهور پیشین آلمان به خاطر آن محاکمه می‌شود.

در ادامه این نوشته به طعنه آمده: افرادی مثل رئیس جمهور سابق آلمان می‌توانستند در یک برنامه تلویزیونی برای یک موسسه ثبت شده برای خودش به مردم شماره حساب اعلام می‌کرد تا هم سربلند بماند و هم دیگر احتیاجی به ۸۰۰ یورو ناقابل نداشته باشد!

در آلمان اختلاس ۳ هزار میلیاردی شده بود چه کسی دلش می‌آمد او را به خاطر ۸۰۰ یورو ناقابل حتی به دادگاه احضار کند، چه برسد به اینکه زبانم لال محاکمه اش کنند. چنان که همین روزها بعضی رسانه‌ها از برداشت ۱۶ میلیارد تومان ناقابل از حساب ریاست جمهوری در روز آخر استقرار دولت سابق خبرهایی منتشر کرده اند که اصلا مهم نیست ! آلمانی‌ها یاد بگیرند که مثل ما دلشان دریا باشد و به این جور پول‌ها و جابجایی شان توجهی نکنند...تا این همه غربی و تنفر برانگیز نباشند!

ادامه مطلب مورد نظر رمز دارد.
لطفا رمز عبور مربوط به مطلب را وارد کرده ، دکمه تایید را کلیک کنید.

جهت استفاده از این لینک لطفا کد رمز را وارد کنید



لطفا ادامه مطلب را بخوانید...
نگارش در تاريخ دو شنبه 4 شهريور 1392برچسب:نمونه سوال های امتحانی ,مقطع, دوم انسانی, توسط داود غفاری

سوال های امتحانی مقطع: دوم انسانی

 
نمونه سؤال امتحانی درس اقتصاد + پاسخ





 PDF
نمایش
نمونه سؤال امتحانی درس تاریخ‌ادبیات+ پاسخ
دریافت فایل
 PDF
نمایش
نمونه سؤال امتحانی درس تاریخ ایران و جهان + پاسخ
دریافت فایل
 
نمونه سؤال امتحانی درس
جغرافیا + پاسخ
 PDF
نمایش
نمونه سؤال امتحانی درس جامعه‌شناسی+ پاسخ
دریافت فایل
 PDF
نمایش
نمونه سؤال امتحانی درس
عربی + پاسخ
دریافت فایل

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد